Skladování suchých potravinQ&AGarance
23.5.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování suchých potravin IIIQ&AGarance
19.5.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky na skladování a prodej potravinGarance
10.9.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování suchých potravin IIQ&AGarance
5.12.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Program nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin během skladování a přepravy
10.1.2017, Zdroj: Verlag Dashöfer
FSSC 22000 a program nezbytných předpokladů pro oblast distribuce a skladování potravinGarance
2.5.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Kontrola SVS zjistila na trhu v Brně nedodržení teplot a vhodných podmínek skladování potravin
9.10.2020, Zdroj: Státní veterinární správa ČR
Je povinnost uvádět na obalu potraviny podmínky skladování?Q&AGarance
24.2.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k systémům řízení bezpečnosti potravin pro maloobchodní činnosti v oblasti potravin, včetně potravinových darůGarance
25.8.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Bezpečné zacházení s potravinamiGarance
14.2.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Úřad EFSA poskytuje dodavatelům potravin doporučení ohledně informací pro spotřebitele
29.4.2021, Zdroj: Informační centrum bezpečnosti potravin
Hygienické požadavky na prodej potravin z rostlinných i živočišných surovinGarance
17.2.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny pro provádění některých ustanovení nařízení (ES) č. 852/2004 o hygieně potravinGarance
18.10.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Balení potravin v modifikované atmosféřeGarance
13.7.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Materiály a předměty určené pro styk s potravinami
5.10.2023, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Metody úchovy potravinGarance
1.7.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:852/2004, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin, k 24. 3. 2021Garance
24.3.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygiena potravin a požadavky na provozovnu - potravinářské prostory
15.8.2024, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Přídatné látky v potravináchGarance
25.8.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Obaly na bázi papíru pro potraviny: Doporučení pro výrobce obalů a výrobce potravinGarance
4.1.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Základní požadavky na výrobnu potravinQ&AGarance
28.7.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:366/2005 Sb., Vyhláška o požadavcích vztahujících se na některé zmrazené potraviny, ve znění účinném k 1.1.2024Garance
1.1.2005, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Infrastruktura a vybavení stravovacích služebGarance
13.12.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:SZPI: Hygienické požadavky na výrobu potravin
19.6.2023, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Monitorování uhlovodíků minerálního oleje v potravinách a v materiálech a předmětech určených pro styk s potravinamiGarance
7.2.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky na sklady nevyžadující kontrolované teplotní podmínky skladováníQ&AGarance
23.3.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Listerie, listerióza a výroba potravinGarance
1.7.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Návrh vyhlášky o požadavcích vztahujících se na některé zmrazené potraviny
11.8.2023, Zdroj: Úřad vlády
IFS Food 7: Základní přehled požadavkůGarance
22.6.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:10/2011, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU), o materiálech a předmětech z plastů určených pro styk s potravinami, k 23. 9. 2020Garance
23.9.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Návrh vyhlášky, kterou se mění vyhláška č. 366/2005 Sb., o požadavcích vztahujících se na některé zmrazené potravinyGarance
8.9.2023, Zdroj: Úřad vlády
Doplňující nařízení týkající se nové právní úpravy úředních kontrol potravinGarance
12.1.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění některých ustanovení nařízení (ES) č. 853/2004 o hygieně potravin živočišného původuGarance
24.1.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Rozpékání pečiva na prodejně potravinGarance
1.11.2023, PotravinyInfo
, Zdroj:137/2004 Sb., Vyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, ve znění účinném k 1.1.2007Garance
1.1.2004, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Aktivní systémy balení při výrobě potravinGarance
27.7.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Kritéria EU pro zelené veřejné zakázky týkající se potravin, stravovacích služeb a prodejních automatůGarance
22.9.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Datum spotřeby nebo datum minimální trvanlivosti? Nový nástroj pro provozovatele potravinářských podniků
11.12.2020, Zdroj: EFSA
Standard IFS Food verze 7Garance
27.4.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Datum spotřeby vs. minimální trvanlivost z pohledu právní úpravy
27.12.2021, Zdroj: PEYTON legal advokátní kancelář s.r.o.
Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na programy nezbytných předpokladů (PNP) a postupy založené na zásadách HACCPGarance
15.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Kontrola nelegálního skladu v SAPĚ odhalila 300 kg potravin neznámého původu
20.3.2024, Zdroj: Státní veterinární správa ČR
Potraviny pro zvláštní lékařské účelyQ&AGarance
22.2.2023, PotravinyInfo
, Zdroj:Faktory ovlivňující růst mikroorganismůGarance
1.4.2006, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny EU k darování potravinGarance
9.1.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Návrh vyhlášky o požadavcích na pokrmyGarance
9.11.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu IFS logistics, verze 2.2Garance
1.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na správnou hygienickou praxi a postupy založené na zásadách HACCP, včetně otázek zjednodušení/pružnosti jejich provádění v některých potravinářských podnicíchGarance
1.11.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj: