dnes je 18.12.2024

Input:

Aktuální požadavky standardů bezpečnosti potravin obchodních řetězců

11.12.2024, , Zdroj: PotravinyInfo (www.potravinyinfo.cz), Délka videa: 00:26:16

- účel standardů obchodních řetězců, proč „další“ standardy - specifické požadavky standardů obchodních řetězců - poznatky, zkušenosti

Kapitoly videa

Lektor

Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru Technologie potravin na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. Působila v poradenské společnosti, kde se zabývala legislativou, značením potravin a činnostmi souvisejícími s preventivními systémy bezpečnosti potravin. Od roku 2007 je lektorkou vzdělávacích akcí. Problematice bezpečnosti potravin se věnuje jak v potravinářských, tak stravovacích provozech. Má zkušenosti s prováděním auditů v oblasti bezpečnosti potravin (GMP/GHP, HACCP, GFSI standardy, dodavatelské audity). Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků, publikací a příruček.

Nejnavštěvovanější semináře
            Nahrávám...
            Nahrávám...