dnes je 21.12.2024

Input:

Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech

25.4.2022, , Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 02:01:09

Na této akci dostanete pod kůži základní požadavky a povinnosti v oblasti bezpečnosti potravin, které je nutné dodržovat ve stravovacích provozech.

Kapitoly videa

Obsah akce:

  • Specifika stravovacích provozů. Základní pojmy a požadavky.
  • Státní dozor, přehled vybrané legislativy.
  • Nezbytné hygienické požadavky, které plynou z evropského nařízení č. 852/2004.
  • Postupy založené na principech HACCP.
  • Uvádění pokrmů do oběhu. Označování pokrmů. Problematika falšování.
  • Příklady z praxe.

Akce je určena pro:

  • provozovatele stravovacích provozů;
  • pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků při výrobě pokrmů;
  • všem, kteří si chtějí problematiku zopakovat nebo prohloubit.

 

 

Lektor

Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru Technologie potravin na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. Působila v poradenské společnosti, kde se zabývala legislativou, značením potravin a činnostmi souvisejícími s preventivními systémy bezpečnosti potravin. Od roku 2007 je lektorkou vzdělávacích akcí. Problematice bezpečnosti potravin se věnuje jak v potravinářských, tak stravovacích provozech. Má zkušenosti s prováděním auditů v oblasti bezpečnosti potravin (GMP/GHP, HACCP, GFSI standardy, dodavatelské audity). Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků, publikací a příruček.

Nejnavštěvovanější semináře
            Nahrávám...
            Nahrávám...