dnes je 24.11.2024

Léčebná tvrzení na obalech bylinkových čajůQ&A

14.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování instantního kakaového nápojeQ&AGarance

17.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pomazánka s polyalkoholyGarance

16.7.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah vzduchu v balení výrobkuQ&AGarance

15.5.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na značku Regionální potravinaQ&A

18.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Stopové množství alergenuQ&AGarance

25.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování směsi kávy a čekankyQ&AGarance

6.12.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Doplněk stravy čokoládový nebo s čokoládovou příchutí?Q&A

28.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování vařených loupaných vajecQ&AGarance

28.11.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kombinace českého a slovenského jazyka v deklaraci složeníQ&A

1.8.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Určení země původu jablek analytickyQ&AGarance

4.7.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Šarže místo data minimální trvanlivostiQ&AGarance

25.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kreatin ethyl ester a kreatin nitrátGarance

15.10.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění tvrzení na obaluQ&AGarance

17.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah medu ve výrobku a jeho procentové vyjádřeníQ&AGarance

30.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výhody a nevýhody uvádění výživových schémat na obalech potravinZáznamGarance

18.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:56:35

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Zeleninový extrudovaný výrobekQ&AGarance

18.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění alergenů při prodeji na dálkuQ&AGarance

8.6.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Brusinky a označování produktůQ&AGarance

16.11.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení čokoládová náplňQ&AGarance

17.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot na porciQ&AGarance

14.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah solaninu v potravináchQ&AGarance

23.5.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u sušeného ovoceQ&AGarance

19.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění množství dusíku v ochranné atmosféřeQ&AGarance

15.12.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pojmy energetická hodnota a energieQ&AGarance

3.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Překlad názvu surovinyQ&AGarance

19.12.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění textů na obalu - ruční práceGarance

20.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Zvýraznění sorbanu draselného v označení potravinyQ&AGarance

12.12.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Informační systém o označování potravin (FLIS)ZáznamGarance

10.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:57:57

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Vanilková pomazánka nebo pomazánka s vanilkovou příchutí?Q&AGarance

20.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění dusíku u piva s lavinovým efektemQ&A

18.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Voskování a očerňování potravinQ&A

21.4.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění obsahu glukózového sirupu na obaleQ&AGarance

22.6.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah kyseliny kyanovodíkové v jádrechQ&AGarance

12.9.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot u olejninQ&AGarance

3.3.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování alkalizačního činidla v kakauQ&A

27.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění původu u kokosu a arašídůGarance

24.9.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění země původu u jednosložkových potravinQ&AGarance

10.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Patří máslo mezi alergeny?Q&AGarance

25.10.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Adresa podniku jako údaj o zemi původuQ&A

7.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Lecitin nebo lecitiny?Q&AGarance

20.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Čokoláda slazená maltitolemQ&AGarance

6.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovat kurkumin jako koření nebo jako přídatnou látku?Q&AGarance

6.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...