dnes je 21.11.2024

Input:

Udržitelnost v požadavcích GFSI standardů

10.10.2024, , Zdroj: PotravinyInfo (www.potravinyinfo.cz), Délka videa: 00:23:40

* Environmentální politiky, cíle a monitoring životního prostředí * Snižování spotřeby energií a vody, minimalizace odpadů a emisí * Používání obnovitelných zdrojů a recyklovatelných materiálů

Kapitoly videa

Lektor

Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková, Ph.D.

Ing. Naděžda Kulišťáková Cahlíková, Ph.D.

Je absolventkou Potravinářské fakulty Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, s doktorským vzděláním v oboru technologie potravin zaměřeným na systémy bezpečnosti a jakosti. Podílí se na pedagogických aktivitách Ústavu konzervace potravin a technologie masa VŠCHT v Praze. Je autorkou/spoluautorkou odborných publikací a studií k implementaci systému HACCP. Od roku 2000 je lektorkou vzdělávacích akcí a auditorkou v oblasti bezpečnosti potravin (GMP/GHP, HACCP, GFSI standardy). Provedla více jak 1000 certifikačních a dodavatelských auditů dle standardů GFSI (BRC, IFS) a dle standardů obchodních řetězců ve všech potravinářských odvětvích jak v ČR, tak v zahraniční.

Nahrávám...
Nahrávám...